Moottoripyörä- ja pienkoneöljyt

tuote_moottoripyoraoljytTuotetiedot PDF-tiedostoina:

Moottoripyöräöljy vaativaan käyttöön kaikille 2-tahtimoottoreille. Tuhkaton Marine 2-tahtiöljy soveltuu esisekoitus ja tuorevoiteluun. Käyttökohteita: perämoottorit, vesijetit, moottoripyörät, mopot, skootterit, moottorikelkat, moottorisahat, 2-tahtiset puutarhakoneet.

Uudet kytkinlisäaineelliset moottoripyöräöljyt, täyttävät laatuluokitukset API SL ja JASO MA. Sarjasta löytyvät 4T Mineral 20W-50 ja 4T Mineral 25W-50 sekä täyssynteettinen 4T Synthetic 10W-40. Tuotteet on kehitetty moottoripyörille, jotka vaativat öljyltä erinomaista suorituskykyä ja kestävyyttä korkeissa lämpötiloissa.

Kytkinlisäaineellinen täyssynteettinen moottoripyöräöljy uusimpiin ja tehokkaimpiin moottoripyöriin. Moottoripyöräöljy, jolla on erinomainen kuumuuden kesto, voitelukalvo suojaa konetta myös äärimmäisessä rasituksessa – soveltuu myös kilpakäyttöön.

Viimeisimmän teknologian kytkinlisäaineilla varustettu moottoripyöräöljy. Soveltuu parhaiten 1990- ja 2000-luvun moottoripyörille, jotka vaativat hyvät kytkinlisäaineet. Suositellaan kaikkiin kokoluokkiin aina pienimmistä 125 kuutiosenttimetrin nelitahtikoneista kaikkein suurimpiin moottoripyöriin.

Käyttöturvallisuustiedotteet löytyvät Yhteistyökumppaneille-osiosta. Mikäli et tiedä tai muista sinne tarvittavia tunnuksia, otahan yhteyttä, p. 02 8387 1100.

Kysy lisätietoja

Ota yhteyttä!