Muut erikoistuotteet

•  Brilliant Clean (Vaahtopesuspray)

Lasinpuhdistusvaahto, antistaattinen vaahtoava puhdistusspray. Irroittaa tehokkaasti likaa, rasvaa ja nokea. Erittäin riittoisaa. 480ml pullosta tulee 10 litraa puhdistavaa vaahtoa. Erinomainen lasi- ja peilipintojen puhdistukseen sekä tahranpoistoon esim. matot ja muut tekstiilit, maalatut-, muovi- ja kaakelipinnat, keraamiset tasot jne. Ravista pulloa hyvin ja suihkuta säästeliäästi koko pinnalle. Kuivaa paperilla tai rievulla. pH-arvo 9,0.

•  Glide (Kuivasilikonispray)

Väritön, hajuton eikä tahraa. Erittäin hyvät voiteluominaisuudet kaikille materiaaleille. Toimii erinomaisena liukasteena karheilla pinnoilla. Kiillottaa ja palauttaa väriä haalistuneille muovi-, plexi- kumi-, nahka- ym. pinnoille. Antistaattinen, pinnat pysyvät pitkään puhtaina. Korkea lämmönkesto -40 – +260 °C. Pitkävaikutteinen. Ei sisällä petrolipohjaisia liuotteita. Tyytyväisiä käyttäjiä löytyy mm. kiinteistöhuolloista, valmistus- ja pakkausteollisuudesta, LVI-alalta, autohuolloista jne. jne. MM. kiinnitakeltelevien turvavöiden voitelu. Myös töhrinnän estoon kiinteillä pinnoilla.

Käyttöturvallisuustiedotteet löytyvät Yhteistyökumppaneille-osiosta. Mikäli et tiedä tai muista sinne tarvittavia tunnuksia, otahan yhteyttä, p. 02 8387 1100.

Kysy lisätietoja

Ota yhteyttä!