Muut erikoistuotteet

 

• Speed Cleaner (Rasvanpoistospray)

Speed Cleaner Rasvanpoistospray 480ml

Nopeasti kuivuva, liuotinpohjainen puhdistusspray, joka irrottaa tehokkaasti öljyä, rasvaa ja muuta likaa. Haihtuu täysin, joten ei jätä mitään jäänteitä pinnalle. Erinomainen jarrujen,liittimien, vanteiden ja moottorien sekä muiden likaantuneiden osien, työkalujen jne. nopeaan puhdistukseen. Irrottaa tehokkaasti myös pihkaa ja kiinnipalaneita puunjäänteitä leikkuupinnoilta puuntyöstökoneissa. Ravista pulloa hyvin. Suihkuta 15-20cm etäisyydeltä. Kuivaa rievulla tai vaihtoehtoisesti suihkuta aine riepuun ja pyyhi pinta.

•  Brilliant Clean (Vaahtopesuspray)

Lasinpuhdistusvaahto, antistaattinen vaahtoava puhdistusspray. Irroittaa tehokkaasti likaa, rasvaa ja nokea. Erittäin riittoisaa. 480ml pullosta tulee 10 litraa puhdistavaa vaahtoa. Erinomainen lasi- ja peilipintojen puhdistukseen sekä tahranpoistoon esim. matot ja muut tekstiilit, maalatut-, muovi- ja kaakelipinnat, keraamiset tasot jne. Ravista pulloa hyvin ja suihkuta säästeliäästi koko pinnalle. Kuivaa paperilla tai rievulla. pH-arvo 9,0.

•  Glide (Kuivasilikonispray)

Väritön, hajuton eikä tahraa. Erittäin hyvät voiteluominaisuudet kaikille materiaaleille. Toimii erinomaisena liukasteena karheilla pinnoilla. Kiillottaa ja palauttaa väriä haalistuneille muovi-, plexi- kumi-, nahka- ym. pinnoille. Antistaattinen, pinnat pysyvät pitkään puhtaina. Korkea lämmönkesto -40 – +260 °C. Pitkävaikutteinen. Ei sisällä petrolipohjaisia liuotteita. Tyytyväisiä käyttäjiä löytyy mm. kiinteistöhuolloista, valmistus- ja pakkausteollisuudesta, LVI-alalta, autohuolloista jne. jne. MM. kiinnitakeltelevien turvavöiden voitelu. Myös töhrinnän estoon kiinteillä pinnoilla.

•  Wipy-puhdistuspyyhe

Irrottaa tehokkaasti öljyä, tervaa, rasvaa, maaleja, liimoja, tiivistemassoja, hiiltä, mustetta ja muuta vaikeaa likaa ilman vettä. Ei sisällä petrolipohjaisia liuotteita. Miellyttävän tuoksuinen. Suojaa ihoa kuivumiselta sisältämänsä suojavoiteen vuoksi. Erinomainen tuote mm. ajoneuvoissa ja työpaikoilla, joissa vedensaanti on vaikeaa. Sopii myös penkkien, koneiden, työkalujen ym. puhdistukseen. pH arvo 5-5.5

Käyttöturvallisuustiedotteet löytyvät Yhteistyökumppaneille-osiosta. Mikäli et tiedä tai muista sinne tarvittavia tunnuksia, otahan yhteyttä, p. 02 8387 1100.

Kysy lisätietoja

Ota yhteyttä!