Heikki Vehmaa: ”Jos kone saisi valita, se valitsisi joka kerta Kendallin”

uutiset |

Heikki Vehmaa: ”Jos kone saisi valita, se valitsisi joka kerta Kendallin”

Jos kone saisi valita, se valitsisi Kendallin voiteluaineet. Ja jos jos se saisi valita uudestaan, olisi valinta edelleen Kendall. Näin vakuuttaa pyhtääläisen Manitpois Oy:n Heikki Vehmaa.

– Kendall on ainoa oikea valinta huomattavien teknisten etujen vuoksi. Heidän öljyillään kone pysyy puhtaana ja voiteluaineet kestävät luvatun käyttöiän ilman pienintäkään epäilystä, Vehmaa kiittelee.

Mies tietää mistä puhuu, sillä takana on vuosikymmenien kokemus muun muassa raskaan kaluston huoltotöistä.

– Maailmaan mahtuu monenlaisia lupauksia, mutta Kendall pitää sen, minkä lupaa. Jos tuotteen etiketissä jotain luvataan, se myös toteutuu. Heidän tuotteensa ja niiden lupaukset eivät ole pettäneet kertaakaan.

Esimerkiksi hän nostaa Kendallin hydrauliikkaöljyillä varustettujen nosturien puomien jatkot.

– Puomien jatkot ovat aina tulleet sisälle myös pakkassäällä. Se on yksi sellainen iso ero, jonka on ihan omin silmin saanut todeta. Nämä asiat eivät ole kaikkien kohdalla itsestäänselvyys.

 

Keskeytyksetöntä palvelua kellon ympäri

Samaan luotettavuuden periaatteeseen nojaa toiminnassaan myös Manitpois Oy. Raskaan kaluston ja työkoneiden huoltoja ja korjauksia tarjoavassa yrityksessä lupaus on asia, jonka täyttymisestä ei tingitä.

– Ensisijainen vahvuutemme on joustavuus. Pyrimme aina laittamaan työt tärkeysjärjestykseen niiden kiireellisyyden mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että pienemmät toimijat asetetaan aina etusijalle, Vehmaa kertoo.

Tähän on selkeä syy. Toimijan, jolla on vain yksi ajoneuvo tai työkone, koko tulonlähde on usein kiinni kyseisestä laitteesta.

– Mikäli kone sanoo itsensä irti, keskeytyy pahimmassa tapauksessa pienen yrityksen toiminta kokonaan. Päivystämme kellon ympäri seitsemänä päivänä viikossa, eli lähdemme apuun vaikka yöllä.

 

Ammattitaitoinen tietotaito tukena

Manitpois Oy:n ja Kendallin yhteistyö on jatkunut jo kymmenisen vuotta. Vehmaa muistelee, kuinka he aikanaan lähtivät etsimään uusia ratkaisuja voiteluainehaasteisiin ja ottivat yhteyttä Kendalliin.

– Muilla tarjoajilla oli kyllä vastaavia tuotteita, mutta ei läheskään yhtä hyvänlaatuisia. Käytämme ja myymme kaikkia Kendallin tuotteita raskaan kaluston puolelle. Minulla ja asiakkaillani on ollut pelkästään positiivista sanottavaa. Mielestäni se kertoo jo paljon tuotteen laadusta, Vehmaa muistuttaa.

Kendallin tuotteille on muodostunut Pyhtäällä ja Kymijokilaaksossa oma vakioasiakaskuntansa.

– Asiakkaat eivät aina ymmärrä omaa parastaan, mutta on meidän tehtävämme kertoa siitä heille. Kun sijoittaa hieman enemmän esimerkiksi voitelu- tai hydrauliikkaöljyyn, saa mittavan säästön jostain muualta.

Tavarantoimittajan asiantuntemus ja palvelualttius ovat tärkeä osa yhteistyötä. Vehmaa henkilökuntineen hyödyntää aktiivisesti Kendallin tuotetukea.

– Korjaamme monenlaisia laitteita, joten vastaan tulee myös monenlaisia tarpeita. Toisinaan on esimerkiksi tilanteita, joissa laitteen omistajalla ei ole tietoa, mitä öljylaatua kyseinen laite vaatii. Kendallin myyntiedustajalta saamme tarvittaessa aina puhelimitse apua, Vehmaa kiittelee.

Kysy lisätietoja

Ota yhteyttä!