Kokemuksia

Seuraavat esimerkit kertovat, miten Oy Kendall Ab tuottaa asiakkailleen selvää toiminnallista sekä rahallista arvoa. Ne osoittavat, että pelkän litra-, kg- tai tynnyrihinnan takana on erittäin merkityksellisiä asioita. Luokitukset täyttäviä tuotteita löytyy markkinoilta paljon, mutta useat on saatu aikaan runsain lisäainein, koska perusöljyn laatu ei ole riittävä. Meillä laadun takaavat päämiehemme omat öljylähteet, omat jalostamot ja oma tutkimustoiminta. Tasalaatuiseen ja korkeaan laatuun kannattaa aina luottaa!


Trustmary Reviews


Laitaatsillan telakka, Savonlinna:

Suurten tukkihinaajien moottorien öljynvaihtoväli on n. 250h. Keskustelujen myötä öljyt otettiin testiin Kendallilta. Ensimmäinen vaihtoväli 350h, jonka jälkeen analyysi: täysin virheetön. Seuraava vaihtoväli 400h, jälleen uusi analyysi: täysin virheetön.

Tämän jälkeen asiakas kertoi sen jo riittävän, mutta lopulta päädyttiin testissä 500 tuntiin, ja virheetön analyysi tämänkin jälkeen. Näin asiakas siirtyi Kendall-tuotteiden käyttäjäksi ja tukkihinaajien tuottavuus sekä käyttöaste kasvoivat merkittävästi. 

Tuote: Kendall Super-D 3 15W-40


Posiva, ydinjätteiden loppusijoituspaikka:

Tunneli on 5 km maan alla ja sinne ajetaan kuorma-autoilla ja työkoneilla. Koneet ovat olosuhteiden ja kovien pakkasten vuoksi jatkuvasti aivan äärirajoilla. Merkittävänä ongelmana oli, että käytössä olleiden öljyjen kanssa kaikkia koneita oli pakko pitää tyhjäkäynnillä ensimmäiset 30 minuuttia, jotta moottorit lämpenevät ja öljyt lähtevät liikkeelle.

Posiva etsi kuumeisesti ratkaisua ongelmaan ja näin päädyttiin testaamaan Kendallin tuotetta. Tunneliin ei saa ajaa, ellei öljy ole Posivan ja säteilyturvakeskuksen hyväksymä.

Testin merkittävin havainto oli, että koneet olivat heti käynnistyksen jälkeen täysin ajokunnossa kovimmillakin pakkasilla ja näin hyötysuhde sekä ajankäyttö paranivat.

Tuote: Kendall Hyken Golden MV Hyd Fluid


Koneurakointi Jarkko Kosunen , Kuopio:

Kosusen kalustoon kuuluu mm. Komatsu, Caterpillar, Sisu, Volvo -laitteita, mm. tiekarhuja ja maarakennuskalustoa (kuorma-autoja, traktoreita, pyöräkuormaajia, kaivureita…). Asiakas on erittäin tyytyväinen. Vaihtovälit huomattavasti pidemmät kuin aikaisemmin. Ja laatuun ja koneiden komponenttien kuntoon voi luottaa, vaikka vaihtovälit olisivat normaaleja pidemmät. Laadukas Kendall-voiteluaine pudotti voiteluaineen kulutuksen lähes kolmasosaan, lisäten asiakastyytyväisyyttä merkittävästi.

Laadukkaan perusöljyn kalvon vahvuus on omiaan puhdistamaan tarpeeksi moottoria ja voitelukalvo kestää vähemmälläkin lisäaineistuksella. Ja laadukkaampaa Kendall-tuotetta ei tarvitse lisätä, eikä kalustoa tarvitse pysähtyä huoltamaan.

Tuotteet: Super-D XA 15W-40, Four Season 46 ympäri vuoden, Hyken 052 sekä NS-MP 80W-90 tai TDL 80W-90, SHP Grease ainoana voitelurasvana


Poraustekniikka, Länsi-Suomi:

Käytössä kaksi samanlaista porausvaunua, toisessa Kendall-öljyä, toisessa muuta merkkiä. Laitteet käynnistettiin -24 asteen pakkasessa samanaikaisesti ja Kendallin öljyä käyttävä porausvaunu käynnistyi ongelmitta ja ilman sivuääniä. Toinen jouduttiin sammuttamaan heti, koska laite piti niin kaamea kolinaa, että pelkäsimme sen hajoavan. Ehdotimme Kendallin öljyjä myös toiseen vaunuun.

Tuote: Kendall Super-D 3 15W-40

Kysy lisätietoja

Ota yhteyttä!