Aerosolituotteet

Tuotetiedot PDF-tiedostoina:

Aerosolivaseliini yleisvoiteluun. Monikäyttöinen, huippupaineita kestävä voitelurasva kohteisiin, joihin perinteinen rasvapuristinvoitelu ei sovellu. Aerosolivaseliini on erinomainen ruosteenestoaine, joka sisältää myös huuhtoutumissuojan mm. ketjustoille, vaijereille, avoimille hammaspyörille, kääntökehille, liukupinnoille ja saranoille.

Moottoripyöräketjuöljy ja ruosteenestoaine; erityisesti moottoripyörien ketjujen, myös o-rengasketjujen, voiteluun tarkoitettu erikoisvoiteluaine. M1 tunkeutuu ja säilyy erittäin pitkään voitelevana. Suojaa ketjut vedeltä ja ruostumiselta sekä pysyy kiinni jopa kilpakäytössä yli 200 km tuntinopeuksissa.

•  V1 CML

Monikäyttö-öljy, joka irrottaa, puhdistaa ja voitelee. Oivallinen tuote ruostuneiden osien irrotukseen ja puhdistukseen. Suojaa ja voitelee mm. aseet, lukot, saranat ja ketjut. V1 CML poistaa kosteuden aiheuttamia ongelmia sähkölaitteissa ja moottorin sytytysjärjestelmissä. Suojaa auton muovi- ja kumiosia.

Käyttöturvallisuustiedotteet löytyvät Yhteistyökumppaneille-osiosta. Mikäli et tiedä tai muista sinne tarvittavia tunnuksia, otahan yhteyttä, p. 02 8387 1100.

Kysy lisätietoja

Ota yhteyttä!