Brunox-tuotteet

Tuotetiedot PDF-tiedostoina:

Monitoimispray. Voiteluaine, ryömintäöljy, ruosteenpoistoaine, korroosionsuoja-aine, huolto ja hoitospray, kontaktispray. Koneiden, tarkkuustyökalujen, puolivalmisteiden ja lopputuotteiden, ajoneuvojen, laitteistojen ja sähkölaitteiden huolto, puhdistus, korjaus, tuotanto, varastointi ja kuljetus.

Voitelu- ja korroosionsuoja-aine. Korkealaatuinen, kestävä voiteluaine erilaisissa sääolosuhteissa toimiville rakennus-, metsä- ja maatalouskoneille, talvihuoltoajoneuvoille, vaijereille, vinttureille, ketjuille, nostureille, porteille. Ei sisällä silikonia, PTFE:tä, happoja – ei hartsiintumista, ei jäämiä. Erittäin pysyvä korroosionsuoja esim. ulkovarastointiin ja merikuljetuksiin.

Korroosionsuoja ja vedenkestävä voiteluaine. Huipputeknologian korroosiosuojaviimeistely. Pitkäaikainen korroosiosuoja koneille, ajoneuvoille, talvihuoltoajoneuvoille, raide- ja rakennusajoneuvoille, akseleille, terästynnyreille, puolivalmisteille ja lopputuotteille. Erittäin riittoisa, hyvä lämmönkestävyys. Hylkii kosteutta ja suolavettä.

Ruosteen neutralisoija ja pohjustusaine. Patentoitu, sisältää epoksihartsia. Ruosteen neutralisoija ja pohjustus yhdellä tuotteella! Saatavana myös spraypullossa.

Voitelu- ja korroosionsuoja-aine elintarviketeollisuuden käyttöön. BRUNOX® Lubri-Food® on voiteluaine, ryömintäöljy ja huoltospray metsästysveitsien huoltoon ja kunnossapitoon. Tuotetta käytetään elintarviketuotannossa, pakkaamoissa, kosmetiikka- ja lääkeyrityksissä, terveydenhuollossa, majoitus- ja hotellialalla, maataloudessa sekä näiden alojen koneteollisuudessa.

Käyttöturvallisuustiedotteet löytyvät Yhteistyökumppaneille-osiosta. Mikäli et tiedä tai muista sinne tarvittavia tunnuksia, otahan yhteyttä, p. 02 8387 1100.

Kysy lisätietoja

Ota yhteyttä!