Hydrauliikkaöljyt

Tuotetiedot PDF-tiedostoina:tuote_hydrauliikka

Hydrauliikkaöljy, jolla on erinomainen hapettumisenestokyky, yli 5000 tuntia. Soveltuu niin maalla kuin vedessä käytettäviin laitteisiin, myös teollisuuden hydrauliikkajärjestelmiin. Four Seasons -hydrauliöljy täyttää kaikkien suurimpien hydraulisten pumppujen valmistajien suoritusvaatimukset, ja suositellaan käytettäväksi kaiken tyyppisissä korkean paineen ja suurten nopeuksien hydraulisissa pumpuissa.

Hydrauliikkaöljy ja vaihteistoöljy öljykylpyjarruihin. Kendall Hyken 052 on luotettava monikäyttöinen voiteluaine maatalous- ja muihin koneisiin, jossa vaaditaan yksi öljy hydrauliikkajärjestelmiin, vaihteistoon, voimansiirtoon ja märkäjarruihin.

Huippuluokan hydrauli- ja turbiiniöljy ympärivuotiseen käyttöön. Hydrauliöljy, jolla on korkea viskositeetti-indeksi, öljy pysyy juoksevana alhaisissakin lämpötiloissa. Kendall Hyken Golden -hydrauliöljy on puhdas, vaahtoamaton öljy, joka kestää kuumuutta ja korkeita paineita. Hapettumisenestokyky yli 5000 tuntia.

Hydrauliöljy Pohjolan kylmään ilmastoon; hydrauliöljy, jolla on erittäin korkea viskositeetti-indeksi ja alhainen jähmettymispiste. Kendall Hyken Glacial Blu -hydrauliöljyllä on erinomainen kulumisen-, ruosteen- ja korroosionestokyky.

Kulumista estävä, korkean viskositeetti-indeksin hydrauliöljy, joka on tarkoitettu käytettäväksi etenkin teollisuuden ja liikkuvan kaluston laitteissa, joita käytetään kylmissä tai erittäin vaihtelevissa lämpötiloissa.

Phillips 66® Powerflow HE Hydraulic Oil on huippulaadukas, AW eli kulumista estävä hydrauliöljy, jolla on korkea viskositeetti-indeksi ja erittäin alhainen jähmepiste. Tuote säilyttää hapettumisenestokykynsä yli 7000 h. Käyttökohteita mm. teollisuuden ja liikkuvan kaluston laitteet, nosturit ja henkilönostimet, rahdinkäsittelylaitteet, maanrakennuskoneet, kaivoslaitteet, merikalusto, metsän monitoimikoneet.

Powerflow NZ Hydraulic Oil (aik. Ecoterra) on korkealaatuinen, sinkitön, kulumista estävä, luontaisesti biohajoava hydrauliikkaöljy, joka on kehitetty etenkin teollisuuden ja liikkuvan kaluston laitteisiin, joilla työskennellään ympäristöllisesti herkillä alueilla.

Hydrauliöljy tehokkaaseen suojaukseen ja voiteluun. R & O Eurohydrauliikkaöljyn käyttösuositukset ovat mm. siirrettävät hydrauliikkajärjestelmät, maansiirtokoneet, jätepakkauskoneet, yleishyödylliset kulkuneuvot ja metsän monitoimikoneet.

Laadukas hydrauliöljy, jolla on erittäin korkea viskositeetti-indeksi. Suojaa laitteita kulumiselta, ruostumiselta, hapettumiselta ja vaahtoamiselta. R & O Anti-Wear HVI toimii erinomaisesti laajalla käyttölämpötila-alueella. Alhaisen jähmettymispisteen ansiosta sopii hyvin myös poikkeuksellisen kylmiin olosuhteisiin.

Käyttöturvallisuustiedotteet löytyvät Yhteistyökumppaneille-osiosta. Mikäli et tiedä tai muista sinne tarvittavia tunnuksia, otahan yhteyttä, p. 02 8387 1100.

Kysy lisätietoja

Ota yhteyttä!