KLAS-analyysipalvelu

MENESTYKSEKÄS KALUSTONHALLINTA ALKAA KLAS:ILLA

putketKaluston tuloksekkaassa hallinnassa olennaista on tehokkuuden maksimointi ja seisokkiajan minimointi. Kendall-voiteluaineanalyysijärjestelmä KLAS on kalustonhallintatyökalu, joka tekee tämän mahdolliseksi.

Moottorin kulumista tai öljynvaihtovälejä ei tarvitse arvailla. KLAS varmistaa, että laitteet saavat parhaan mahdollisen voiteluturvan jatkuvasti. KLAS seuraa tehokkaasti kulumista ja vaihteistojen saastumista, hydrauliikkoja, tasauspyörästöjä ja periä sekä muita komponentteja.

KLAS tarjoaa varmuutta. Perusohjelma kattaa vaihteisto-, tasauspyörästö-, perä- ja hydrauliikkajärjestelmien seurannan. Kehittyneempi versio sisältää perusmonitoroinnit, mutta tarjoaa myös mahdollisuuden pidennettyjen öljynvaihtovälien testaamiseen.

ÄLÄ ANNA ONGELMIEN YLLÄTTÄÄ

Tutkimalla osien kulumista ja saastumista KLAS auttaa tunnistamaan moottoriongelmat ajoissa, jolloin ne voidaan vielä korjata ennen suurempien ongelmien syntyä.

KLAS-järjestelmän ansiosta aikaa ei kulu ongelmien ratkomiseen, vaan päinvastoin seisokkiaika lyhenee. KLAS:in avulla voi myös vähentää polttoainekuluja, kun polttoainekulutusta lisäävät ongelmakohdat havaitaan.

KLAS PREMIUM

KLAS Premium tarjoaa lisäetuna pidennetyn öljynvaihtovälianalyysin, jonka avulla öljynvaihtohetki voidaan tarkasti määrittää. Premium voi antaa mahdollisuuden jopa pidentää OEM-suositeltua öljynvaihtoväliä tai joissakin tapauksissa se saattaa suositella pienentämään väliä moottorin käyttöiän pidentämiseksi. Molemmissa tapauksissa Premium antaa varmuuden siitä, että kalusto toimii tehokkaasti eikä moottori altistu riskitekijöille.

Lisäetuna laitteelle syntyy täydellinen ja tarkka analyysihistoria, joka saattaa lisätä koneen arvoa myynti- ja vaihtotilanteissa.

koneKLAS-ANALYYSIN EDUT

  • Pidennetty komponentin käyttöikä
  • Mahdolliset laiteviat huomataan ajoissa
  • Korkealaatuinen ja kehittynyt laboratoriotestaus parhailla mahdollisilla laitteilla
  • Selkeät mittaukset ongelmakohtien löytämiseksi
  • Nopea raportointi sähköpostina, jos ongelmia havaitaan
  • Helposti tulkittavissa olevat taulukot, jotka kertovat kaiken tarpeellisen

SAA PAREMPIA TULOKSIA NOPEASTI!

Kendall-laboratoriot sijaitsevat USA:ssa ja Puolassa. Laboratorioistamme löytyvät parhaimmat laitteet sekä asiantuntevat analyytikot, jotka toimittavat luotettavat tulokset.

Analyysin onnistumiseksi tarvitaan noin 1 dl öljyä (Kendall-näytepurkki).
Lisäksi näytteen tiedot täytetään erilliselle lomakkeelle. Jatkossa analyysin mukana toimitetaan kätevä lappu, joka teipataan purkin kylkeen seuraaviin saman kohteen näytteisiin.

 
KLAS-analyysipalvelun mallilomake

Kysy lisätietoja

Ota yhteyttä!