Moottoriöljyt

moottorioljytTuotetiedot PDF-tiedostoina:

GT-1-sarjan täyssynteettinen uutuus, huippuluokan moottoriöljy eurooppalaisilla laatuluokituksilla. Low SaPS -tuote niin bensiini- kuin dieselmoottoreille.

GT-1-sarjan täyssynteettinen uutuus, huippuluokan pitkän vaihtovälin moottoriöljy eurooppalaisilla laatuluokituksilla. Low SaPS -tuote niin bensiini- kuin dieselmoottoreille. GT-1 Euro+ Motor Oil löytyy mm. seuraavien alkuperäisten laitevalmistajien virallisilta laatuluokituslistoilta: BMW LL-04, MB 229.51, VW 504.00 & 507.00 ja Porsche C30.

Mestariluokan moottoriöljy vaativaan kisakäyttöön, tehokkaisiin katuautoihin ja Harley Davidson -moottoripyöriin. Nestemäinen titaani -lisäaine antaa moottorille poikkeuksellisen voimakkaan suojan vähentäen kitkaa ja moottorin kulumista ja pidentäen moottorin käyttöikää.

UUTUUS. Kendall® GT-1 HP Elite Motor Oil with LiquiTek™ on henkilö- ja pakettiautoille suunniteltu huippuluokan osasynteettinen moottoriöljy. Käyttökohteita ovat mm. suoraruiskutusjärjestelmällä varustetut turboahdetut bensiinimoottorit, tavanomaiset bensiinikäyttöiset moottorit, kaksipolttoainejärjestelmällä (flex-fueled) varustetut moottorit ja bensiini/sähkö hybridit. GT-1 HP Elite Motor Oil with LiquiTek on tasapainoinen seos synteettisiä ja mineraaliöljypohjaisia perusöljyjä, jossa on mukana suorituskykyä parantava täysin ainutlaatuinen LiquiTek-lisäainepaketti. LiquiTek-lisäainepaketti suojaa moottoria likaantumiselta ja kulumiselta. Pienempi kitka auttaa myös parantamaan polttoainetaloudellisuutta ILSAC GF‑6 ‑vaatimusten mukaisesti. GT-1 HP Elite LiquiTek -moottoriöljyllä on virallinen ILSAC GF‑6A -lisenssi.

UUTUUS. Kendall® GT-1 High Mileage Booster (=ajokilometrien kasvattaja) on ainutlaatuinen lisäainetiiviste, joka on räätälöity etenkin bensiinikäyttöisten moottoreiden käyttöiän pidentämiseen. GT-1 High Mileage Booster parantaa korroosionvastustuskykyä ja auttaa pitämään moottorin puhtaampana. Kun GT-1 High Mileage Boosteria käytetään ohjeiden mukaisesti Kendall-moottoriöljyjen kanssa, saadaan sekoitus, joka täyttää nykyiset API- ja ILSAC-suorituskykyvaatimukset.

Kendall SHP Euro Diesel Engine Oil 5W-30 on edistyksellinen, nykyaikaiset laatuvaatimukset täyttävä täyssynteettinen moottoriöljy vaihteleviin ja vaativiin, myös erittäin kylmiin olosuhteisiin. SHP Euro on kehitetty vastaamaan uusimpiin päästömääräyksiin ja polttoaineen säästötavoitteisiin. Täyttää/ylittää mm. seuraavat laatuvaatimukset: API CK-4, API SN, ACEA E6, MB 228.51, Renault VI RLD-4, Caterpillar ECF-3, Volvo VDS 4.5, Cummins CES 20086.

Uuden aikakauden moottoriöljy. Moottoriöljy, joka sisältää nestemäistä titaania, jonka ansiosta kulumissuoja, hapettumisen ja korroosion estokyky ovat omaa luokkaansa. Super-D XA täyttää viimeisimmät API CK-4 ja ACEA E9-laatuvaatimukset. Käyttökohteita mm. henkilöautot, maansiirto- ja metsäkoneet, murskausasemat ja rekkakalustot.

Moottoriöljy diesel- ja bensakoneille ympärivuotiseen käyttöön. Moottoriöljy, jolla on laaja käyttöalue suurista metsäkoneista ja pyöräkuormaajista pienkoneisiin, mm. ruohonleikkureihin ja nelitahtiperämoottoreihin.

Korkealaatuinen, osasynteettinen API FA-4 -dieselmoottoriöljy. Kehitetty parantamaan polttoainetaloudellisuutta vuonna 2014 valmistetuilla ja sitä uudemmilla moottoreilla.

Täyssynteettinen moottoriöljy bensiini- ja dieselkoneille. Moottoriöljy, jolla on nopea kylmäkäynnistysominaisuus ja erinomainen voitelukyky myös kuumissa olosuhteissa. Vahva suoja kulumista, ruostetta ja vaahtoamista vastaan.

Täyssynteettinen kisaöljy. Moottoriöljy katuautoihin ja kilpakäyttöön, kun käytössä on paljon tehoa ja halutaan varmistaa kestävä ympärivuotinen voitelu.

Täyssynteettinen 0W-20 uutuus, pitkän vaihtovälin moottoriöljy taloudelliseen ajoon. Tarkoitettu VAG-konsernin autoille, joiden on täytettävä VW 508.00/509.00 tai Porche C20 -laatuvaatimukset. Hiukkasuodattimien vaatima ns. LowSaPS-öljy.

Suunniteltu erityisesti bensiini- ja dieselmoottoreilla, joissa vaatimuksena on hyvin ohut öljy. Elite VCC sopii moottoreille, jotka sisältävät pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmän, ja moottoreille, joista se puuttuu.

Suunniteltu erityisesti PSA-moottoreille, jotka vaativat B71-2312 -luokituksen bensiini- ja dieselmoottoreille, joissa on dieselhiukkassuodatin (DPF).

Suunniteltu erityisesti Ford-moottoreille, jotka vaativat WSS-M2C950-A- tai Jaguar Landrover -moottoreille, jotka vaativat STJLR.03.5007 -luokitusta.

Suunniteltu erityisesti BMW-moottoreille, jossa laatuvaatimuksena Longlife 12 FE.

Täyssynteettinen, pitkän vaihtovälin moottoriöljy taloudelliseen ajoon. Hiukkassuodattimien vaatima ns. LowSaPS-öljy. Täyttää VW 504.00 ja 507.00 sekä ACEA A3/B3/B4/C3 -luokitukset.

Pitkän vaihtovälin (jopa 100 000 km) täyssynteettinen raskaan kaluston moottoriöljy. Voitelee ja suojaa erinomaisesti kesällä ja talvella.

Uuden aikakauden pitkän vaihtovälin täyssynteettinen moottoriöljy. Polttoainetaloudellinen Euro 5 ja Euro 6 -moottoreihin sopiva Low SaPS -moottoriöljy, täyttää mm. ACEA E4/E6/E7/E9 -laatuvaatimukset.

Raskaan kaluston täyssynteettinen moottoriöljy Euro 2, 3, 4, 5 ja Euro 6 moottoreille. Täyttää virallisen SCANIA LDF-3 laatuvaatimuksen.

Raskaan kaluston moottoriöljy kaikkiin olosuhteisiin ympärivuotiseen käyttöön. Erityinen lisäainekoostumus takaa tuotteen sopivuuden myös niille moottoreille, joissa käytettävän polttoaineen rikkipitoisuus on suhteellisen suuri. Tuote on kehitetty myös pitkille öljynvaihtoväleille ehkäisemään dieselmoottoreiden kulumista. Sopii myös EURO 3 ja EURO 4 ‑moottoreille.

Synteettinen moottoriöljy TDCi- ja muihin bensiini- ja dieselmoottoreihin, joissa laatuvaatimuksena ACEA A1/B1/A5/B5/C2. Low SaPS -moottoriöljy, jolla on alhainen sulfaattituhka-, fosfori- ja rikkipitoisuus, joten tuote sopii myös hiukkassuodattimella varustetuille dieselmoottoreille.

Hiukkassuodattimet, low SaPS, uusimmat luokitukset – moottoriöljy, joka vastaa näihin vaatimuksiin, mm. ACEA A3/B3/B4/C3. Moottoriöljy, jolla on korkea ja vakaa viskositeetti-indeksi, puhdistaa moottoria ja säästää polttoainetta.

Synteettinen moottoriöljy henkilö- ja pakettiautoille, niin bensiini- kuin dieselmoottoreihin. Moottoriöljy, joka vastaa ja/tai ylittää seuraavat laatuvaatimukset: ACEA A5/B5/C1, FORD WSS-M2C934-B. Victory C1 -moottoriöljy kuuluu kaikkein pienimpään Low SaPS -raja-arvojen luokkaan.

Käyttöturvallisuustiedotteet löytyvät Yhteistyökumppaneille-osiosta. Mikäli et tiedä tai muista sinne tarvittavia tunnuksia, otahan yhteyttä, p. 02 8387 1100.

Kysy lisätietoja

Ota yhteyttä!