Moottoriöljyt

moottorioljytTuotetiedot PDF-tiedostoina:

GT-1-sarjan täyssynteettinen uutuus, huippuluokan moottoriöljy eurooppalaisilla laatuluokituksilla. Low SaPS -tuote niin bensiini- kuin dieselmoottoreille.

GT-1-sarjan täyssynteettinen uutuus, huippuluokan pitkän vaihtovälin moottoriöljy eurooppalaisilla laatuluokituksilla. Low SaPS -tuote niin bensiini- kuin dieselmoottoreille. GT-1 Euro+ Motor Oil löytyy mm. seuraavien alkuperäisten laitevalmistajien virallisilta laatuluokituslistoilta: BMW LL-04, MB 229.51, VW 504.00 & 507.00 ja Porsche C30.

Kendall GT-1 Competition Motor Oil with LiquiTek® on mineraaliöljypohjainen, viimeisimmän API-luokituksen (API SP) ylittävä moottoriöljy vaativaan kisakäyttöön ja tehokkaisiin katuautoihin sekä Harley Davidson ‑moottoripyöriin.

GT-1 Competition -moottoriöljyssä on mukana suorituskykyä parantava täysin ainutlaatuinen ja patentoitu LiquiTek-lisäainepaketti, joka suojaa moottoria likaantumiselta ja kulumiselta ja pidentää moottorin käyttöikää. SAE 20W-50 ja SAE 50.

Kendall® GT-1 High Performance ja GT-1 HP Elite Motor Oil with LiquiTek™ ovat henkilö- ja pakettiautoille suunniteltuja huippuluokan osasynteettisiä moottoriöljyjä. Käyttökohteita ovat mm. suoraruiskutusjärjestelmällä varustetut turboahdetut bensiinimoottorit, tavanomaiset bensiinikäyttöiset moottorit, kaksipolttoainejärjestelmällä (flex-fueled) varustetut moottorit ja bensiini/sähkö hybridit.

GT-1 HP ja GT-1 HP Elite -moottoriöljyt ovat tasapainoisia seoksia synteettisiä ja mineraaliöljypohjaisia perusöljyjä, joissa on mukana suorituskykyä parantava täysin ainutlaatuinen LiquiTek-lisäainepaketti. LiquiTek-lisäainepaketti suojaa moottoria likaantumiselta ja kulumiselta. GT-1 HP Elitessä synteettisen perusöljyn osuus on suurempi kuin GT-1 HP -moottoriöljyissä.

GT-1 HP -tuotteet löytyvät viskositeetissa 5W-20, 5W-30 ja 10W-40. GT-1 HP Elite on saatavilla viskositeetissa 5W-30. API SP, API SN Plus, ILSAC GF-6A (paitsi 10W40).

UUTUUS. Kendall® GT-1 High Mileage Booster (=ajokilometrien kasvattaja) on ainutlaatuinen lisäainetiiviste, joka on räätälöity etenkin bensiinikäyttöisten moottoreiden käyttöiän pidentämiseen. GT-1 High Mileage Booster parantaa korroosionvastustuskykyä ja auttaa pitämään moottorin puhtaampana. Kun GT-1 High Mileage Boosteria käytetään ohjeiden mukaisesti Kendall-moottoriöljyjen kanssa, saadaan sekoitus, joka täyttää nykyiset API- ja ILSAC-suorituskykyvaatimukset.

UUTUUS. Kendall® GT-1 Max Motor Oil with LiquiTek® on henkilö- ja pakettiautoille suunniteltu korkealuokkainen täyssynteettinen moottoriöljy. Käyttökohteita ovat mm. suoraruiskutusjärjestelmällä varustetut turboahdetut bensiinimoottorit, tavanomaiset bensiinikäyttöiset moottorit ja kaksipolttoainejärjestelmällä (flex-fueled) varustetut moottorit henkilöautoissa ja kevyessä kuljetuskalustossa, ml. bensiini/sähkö hybridit. Tuotetta suositellaan etenkin vaativiin olosuhteisiin, mm. ajettaessa poikkeuksellisen kuumissa tai kylmissä olosuhteissa tai vedettäessä raskaita kuormia.

GT-1 Max Motor Oil koostuu synteettisistä perusöljyistä ja täysin ainutlaatuisesta LiquiTek-lisäainepaketista. Patentoitu LiquiTek-lisäainepaketti parantaa suorituskykyä suojaten moottoria kulumiselta ja likaantumiselta.

Vastaa ja/tai ylittää seuraavat luokitukset: ILSAC GF-6A, API SP, API SN PLUS with Resource Conserving, GM Dexos1® Gen2, Chrysler MS-6395, Ford WSS-M2C961-A1, GM6094M.

Kendall SHP Euro Diesel Engine Oil 5W-30 on edistyksellinen, nykyaikaiset laatuvaatimukset täyttävä täyssynteettinen moottoriöljy vaihteleviin ja vaativiin, myös erittäin kylmiin olosuhteisiin. SHP Euro on kehitetty vastaamaan uusimpiin päästömääräyksiin ja polttoaineen säästötavoitteisiin. Täyttää/ylittää mm. seuraavat laatuvaatimukset: API CK-4, API SN, ACEA E6, MB 228.51, Renault VI RLD-4, Caterpillar ECF-3, Volvo VDS 4.5, Cummins CES 20086.

Uuden aikakauden moottoriöljy. Moottoriöljy, joka sisältää nestemäistä titaania, jonka ansiosta kulumissuoja, hapettumisen ja korroosion estokyky ovat omaa luokkaansa. Super-D XA täyttää viimeisimmät API CK-4 ja ACEA E9-laatuvaatimukset. Käyttökohteita mm. henkilöautot, maansiirto- ja metsäkoneet, murskausasemat ja rekkakalustot.

Moottoriöljy diesel- ja bensakoneille ympärivuotiseen käyttöön. Moottoriöljy, jolla on laaja käyttöalue suurista metsäkoneista ja pyöräkuormaajista pienkoneisiin, mm. ruohonleikkureihin ja nelitahtiperämoottoreihin.

Korkealaatuinen, osasynteettinen API FA-4 -dieselmoottoriöljy. Kehitetty parantamaan polttoainetaloudellisuutta vuonna 2014 valmistetuilla ja sitä uudemmilla moottoreilla.

Täyssynteettinen moottoriöljy bensiini- ja dieselkoneille. Moottoriöljy, jolla on nopea kylmäkäynnistysominaisuus ja erinomainen voitelukyky myös kuumissa olosuhteissa. Vahva suoja kulumista, ruostetta ja vaahtoamista vastaan.

Täyssynteettinen kisaöljy. Moottoriöljy katuautoihin ja kilpakäyttöön, kun käytössä on paljon tehoa ja halutaan varmistaa kestävä ympärivuotinen voitelu.

Täyssynteettinen 0W-20 uutuus, pitkän vaihtovälin moottoriöljy taloudelliseen ajoon. Tarkoitettu VAG-konsernin autoille, joiden on täytettävä VW 508.00/509.00 tai Porche C20 -laatuvaatimukset. Hiukkasuodattimien vaatima ns. LowSaPS-öljy.

Suunniteltu erityisesti bensiini- ja dieselmoottoreilla, joissa vaatimuksena on hyvin ohut öljy. Elite VCC sopii moottoreille, jotka sisältävät pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmän, ja moottoreille, joista se puuttuu.

Suunniteltu erityisesti PSA-moottoreille, jotka vaativat B71-2312 -luokituksen bensiini- ja dieselmoottoreille, joissa on dieselhiukkassuodatin (DPF).

Suunniteltu erityisesti Ford-moottoreille, jotka vaativat WSS-M2C950-A- tai Jaguar Landrover -moottoreille, jotka vaativat STJLR.03.5007 -luokitusta.

Suunniteltu erityisesti BMW-moottoreille, jossa laatuvaatimuksena Longlife 12 FE.

Täyssynteettinen, pitkän vaihtovälin moottoriöljy taloudelliseen ajoon. Hiukkassuodattimien vaatima ns. LowSaPS-öljy. Täyttää VW 504.00 ja 507.00 sekä ACEA A3/B3/B4/C3 -luokitukset.

Pitkän vaihtovälin (jopa 100 000 km) täyssynteettinen raskaan kaluston moottoriöljy. Voitelee ja suojaa erinomaisesti kesällä ja talvella.

Uuden aikakauden pitkän vaihtovälin täyssynteettinen moottoriöljy. Polttoainetaloudellinen Euro 5 ja Euro 6 -moottoreihin sopiva Low SaPS -moottoriöljy, täyttää mm. ACEA E4/E6/E7/E9 -laatuvaatimukset.

Raskaan kaluston täyssynteettinen moottoriöljy Euro 2, 3, 4, 5 ja Euro 6 moottoreille. Täyttää virallisen SCANIA LDF-3 laatuvaatimuksen.

Raskaan kaluston moottoriöljy kaikkiin olosuhteisiin ympärivuotiseen käyttöön. Erityinen lisäainekoostumus takaa tuotteen sopivuuden myös niille moottoreille, joissa käytettävän polttoaineen rikkipitoisuus on suhteellisen suuri. Tuote on kehitetty myös pitkille öljynvaihtoväleille ehkäisemään dieselmoottoreiden kulumista. Sopii myös EURO 3 ja EURO 4 ‑moottoreille.

Synteettinen moottoriöljy TDCi- ja muihin bensiini- ja dieselmoottoreihin, joissa laatuvaatimuksena ACEA A1/B1/A5/B5/C2. Low SaPS -moottoriöljy, jolla on alhainen sulfaattituhka-, fosfori- ja rikkipitoisuus, joten tuote sopii myös hiukkassuodattimella varustetuille dieselmoottoreille.

Hiukkassuodattimet, low SaPS, uusimmat luokitukset – moottoriöljy, joka vastaa näihin vaatimuksiin, mm. ACEA A3/B3/B4/C3. Moottoriöljy, jolla on korkea ja vakaa viskositeetti-indeksi, puhdistaa moottoria ja säästää polttoainetta.

Synteettinen moottoriöljy henkilö- ja pakettiautoille, niin bensiini- kuin dieselmoottoreihin. Moottoriöljy, joka vastaa ja/tai ylittää seuraavat laatuvaatimukset: ACEA A5/B5/C1, FORD WSS-M2C934-B. Victory C1 -moottoriöljy kuuluu kaikkein pienimpään Low SaPS -raja-arvojen luokkaan.

Käyttöturvallisuustiedotteet löytyvät Yhteistyökumppaneille-osiosta. Mikäli et tiedä tai muista sinne tarvittavia tunnuksia, otahan yhteyttä, p. 02 8387 1100.

Kysy lisätietoja

Ota yhteyttä!