Moottoripyörä- ja pienkoneöljyt

tuote_moottoripyoraoljytTuotetiedot PDF-tiedostoina:

Moottoripyöräöljy vaativaan käyttöön kaikille 2-tahtimoottoreille. Tuhkaton Marine 2-tahtiöljy soveltuu esisekoitus ja tuorevoiteluun. Käyttökohteita: perämoottorit, vesijetit, moottoripyörät, mopot, skootterit, moottorikelkat, moottorisahat, 2-tahtiset puutarhakoneet.

Uudet kytkinlisäaineelliset moottoripyöräöljyt, täyttävät laatuluokitukset API SL ja JASO MA. Sarjasta löytyvät 4T Mineral 20W-50 ja 4T Mineral 25W-50 sekä täyssynteettinen 4T Synthetic 10W-40. Tuotteet on kehitetty moottoripyörille, jotka vaativat öljyltä erinomaista suorituskykyä ja kestävyyttä korkeissa lämpötiloissa.

Elite 2T Racing on täyssynteettinen 2-tahtiöljy, joka on suunniteltu etenkin kisakäyttöön. Tuote koostuu parhaista mahdollisista perusöljyistä ja lisäaineista, jotka takaavat suorituskyvyn vaativissakin olosuhteissa. Tasapainotettu koostumus ehkäisee sytytystulppien likaantumista ja karstan muodostumista palotilaan sekä pitää rave-venttiilin puhtaana.

Kytkinlisäaineellinen täyssynteettinen moottoripyöräöljy uusimpiin ja tehokkaimpiin moottoripyöriin. Moottoripyöräöljy, jolla on erinomainen kuumuuden kesto, voitelukalvo suojaa konetta myös äärimmäisessä rasituksessa – soveltuu myös kilpakäyttöön.

Viimeisimmän teknologian kytkinlisäaineilla varustettu moottoripyöräöljy. Soveltuu parhaiten 1990- ja 2000-luvun moottoripyörille, jotka vaativat hyvät kytkinlisäaineet. Suositellaan kaikkiin kokoluokkiin aina pienimmistä 125 kuutiosenttimetrin nelitahtikoneista kaikkein suurimpiin moottoripyöriin.

Käyttöturvallisuustiedotteet löytyvät Yhteistyökumppaneille-osiosta. Mikäli et tiedä tai muista sinne tarvittavia tunnuksia, otahan yhteyttä, p. 02 8387 1100.

Kysy lisätietoja

Ota yhteyttä!