Muut erikoistuotteet

Jäähdytinneste jäähdyttää ja siirtää polttomoottorissa muodostuvaa liiallista lämpöenergiaa jäähdyttimelle, jossa lämpö laskee ilmavirran avulla. Kennoco OAT on etyleeniglykolipohjainen jäähdytinneste, joka ehkäisee jäätymistä ja kiehumista sekä suojaa moottoria korroosiolta. Kennoco OAT:n korroosionesto-aineet eivät juurikaan kulu käytössä, joten jäähdytin pysyy toimintakykyisenä usein koko moottorin tai laitteen käyttöiän. Kennoco OAT -jäähdytin-/pakkasneste on yhteensopiva useimpiin muihin etyleeniglykolipohjaisiin jäähdytin-/pakkasnesteisiin.

•  Brilliant Clean (Vaahtopesuspray)

Lasinpuhdistusvaahto, antistaattinen vaahtoava puhdistusspray. Irroittaa tehokkaasti likaa, rasvaa ja nokea. Erittäin riittoisaa. 480ml pullosta tulee 10 litraa puhdistavaa vaahtoa. Erinomainen lasi- ja peilipintojen puhdistukseen sekä tahranpoistoon esim. matot ja muut tekstiilit, maalatut-, muovi- ja kaakelipinnat, keraamiset tasot jne. Ravista pulloa hyvin ja suihkuta säästeliäästi koko pinnalle. Kuivaa paperilla tai rievulla. pH-arvo 9,0.

•  Glide (Kuivasilikonispray)

Väritön, hajuton eikä tahraa. Erittäin hyvät voiteluominaisuudet kaikille materiaaleille. Toimii erinomaisena liukasteena karheilla pinnoilla. Kiillottaa ja palauttaa väriä haalistuneille muovi-, plexi- kumi-, nahka- ym. pinnoille. Antistaattinen, pinnat pysyvät pitkään puhtaina. Korkea lämmönkesto -40 – +260 °C. Pitkävaikutteinen. Ei sisällä petrolipohjaisia liuotteita. Tyytyväisiä käyttäjiä löytyy mm. kiinteistöhuolloista, valmistus- ja pakkausteollisuudesta, LVI-alalta, autohuolloista jne. jne. MM. kiinnitakeltelevien turvavöiden voitelu. Myös töhrinnän estoon kiinteillä pinnoilla.

Käyttöturvallisuustiedotteet löytyvät Yhteistyökumppaneille-osiosta. Mikäli et tiedä tai muista sinne tarvittavia tunnuksia, otahan yhteyttä, p. 02 8387 1100.

Kysy lisätietoja

Ota yhteyttä!