Teollisuusvoiteluaineet

tuote_vaseliini

Teollisuusvoiteluaineet tuotetietoineen ladattavina PDF-tiedostoina:

Moottoriöljyt

Super D-3 teollisuusvoiteluaineet ovat erittäin monikäyttöisiä. Korkealuokkainen perusöljy takaa voitelukyvyn säilymisen pidennetyilläkin huoltoväleillä. Monikäyttö-öljy, jonka käyttökohteita ovat teollisuudessa mm. trukit, pyöräkuormaajat, aggregaatit, kompressorit sekä monet hydrauliikkakohteet.

Uuden aikakauden moottoriöljy. Moottoriöljy, joka sisältää nestemäistä titaania, jonka ansiosta kulumissuoja, hapettumisen ja korroosion estokyky ovat omaa luokkaansa. Super-D XA täyttää viimeisimmät API-laatuluokitukset, ja sopii niin diesel- kuin bensiinimoottoreihin. Super-D XA Teollisuusvoiteluaineet täyttävät myös ACEA E9-laatuvaatimukset.

Vaihteistoöljyt

Teollisuusvoiteluaineet kuumaan käyttöön. Ketju- ja vaihteistoöljy API GL-1. Suositellaan käytettäväksi erityisesti korkeissa lämpötiloissa toimivien ketjustojen voiteluun. Ketju- ja vaihteistoöljy, jota käytetään myös vaihdelaatikoissa, joissa öljyn käyttölämpötila nousee erittäin korkeaksi.

Gear Guard Synthetic PAO on korkealaatuinen, suuria paineita kestävä EP-lisäaineistettu teollisuuden vaihteistoöljy. Tuote on suunniteltu etenkin suljetuille vaihdelaatikoille, jotka toimivat erittäin vaativissa käyttöolosuhteissa. Gear Guard Synthetic PAO on täyssynteettinen PAO (polyalfaolefiini) ‑pohjainen vaihteistoöljy. Käyttökohteita ovat mm. kulmavaihteistot, kannatinvaihteistot, kierukkavaihteistot, siipihammaspyörät ja planeettavaihteistot, joissa valmistaja edellyttää AGMA EP -vaihteistoöljyjä. Sopii myös erittäin hyvin kiertovoiteluöljyksi.

Synteettinen hypoidivaihteistoöljy, API GL-5. Erinomaiset kokemukset teollisuudessa kiertovoiteluöljynä ja vaativien vaihteistojen voiteluun.

Monikäyttöinen täyssynteettinen vaihteistoöljy ympärivuotiseen käyttöön, SAE 80W-140 ja 75W-90. Voitelukalvo kestää; paineenkesto 670 kg/cm². Käyttö teollisuudessa: vaativat vaihteistot, joissa suuret pintapaineet sekä vaihteistot, joissa öljyn tarttuvuus ja korroosionestokyky joutuvat koetukselle.

Hydrauliöljyt

Hydrauliikkaöljy, jolla on erinomainen hapettumisenestokyky, yli 5000 tuntia. Soveltuu niin maalla kuin vedessä käytettäviin laitteisiin, myös teollisuuden hydrauliikkajärjestelmiin. Four Seasons -hydrauliikkaöljy täyttää kaikkien suurimpien hydraulisten pumppujen valmistajien suoritusvaatimukset, ja suositellaan käytettäväksi kaiken tyyppisissä korkean paineen ja suurten nopeuksien hydraulisissa pumpuissa.

Hydrauliöljy ja vaihteistoöljy öljykylpyjarruihin. Kendall Hyken 052 on luotettava monikäyttöinen voiteluaine maatalous- ja muihin koneisiin, jossa vaaditaan yksi öljy hydrauliikkajärjestelmiin, vaihteistoon, voimansiirtoon ja märkäjarruihin.

Hydrauliöljy Pohjolan kylmään ilmastoon; hydrauliöljy, jolla on erittäin korkea viskositeetti-indeksi ja alhainen jähmettymispiste. Kendall Hyken Glacial Blu -hydrauliikkaöljyllä on erinomainen kulumisen-, ruosteen- ja korroosionestokyky.

Huippuluokan hydrauliikka- ja turbiiniöljy ympärivuotiseen käyttöön. Hydrauliikkaöljy, jolla on korkea viskositeetti-indeksi, öljy pysyy juoksevana alhaisissakin lämpötiloissa. Kendall Hyken Golden -hydrauliikkaöljy on puhdas, vaahtoamaton öljy, joka kestää kuumuutta ja korkeita paineita. Hapettumisenestokyky yli 5000 tuntia.

Megaflow® AW HVI Hydraulic Oil on korkealaatuinen, kulumista estävä hydrauliöljy, jolla on korkea viskositeetti-indeksi. Megaflow® AW HVI Hydraulic Oil on tarkoitettu käytettäväksi etenkin teollisuuden ja liikkuvan kaluston laitteissa, joita käytetään kylmissä tai erittäin vaihtelevissa lämpötiloissa. Se täyttää kaikkien yleisimpien hydraulisten pumppujen valmistajien suorituskykyvaatimukset, ja sitä suositellaan käytettäväksi kaiken tyyppisissä korkean paineen ja kovien nopeuksien hydraulipumpuissa. Tuote sopii erityisen hyvin liikkuvan kaluston, kuten henkilönostimien ja nostureiden, ympärivuotiseen käyttöön. Täyttää mm. laatuluokituksen DIN 51524 Part 3, Type HVLP.

P66, Powerflow NZ Hydraulic Oil (aik. Ecoterra)

Phillips 66® Powerflow NZ Hydraulic Oil on korkealaatuinen, sinkitön, kulumista estävä, luontaisesti biohajoava hydrauliikkaöljy, joka on kehitetty etenkin teollisuuden ja liikkuvan kaluston laitteisiin, joilla työskennellään ympäristöllisesti herkillä alueilla. Powerflow NZ Hydraulic Oil täyttää kaikkien yleisimpien hydraulisten pumppujen valmistajien suorituskykyvaatimukset, ja sitä voidaan käyttää kaiken tyyppisissä korkean paineen ja kovien nopeuksien hydraulipumpuissa.

Hydrauliikkaöljy tehokkaaseen suojaukseen ja voiteluun. R & O Eurohydrauliikkaöljyn käyttösuositukset ovat mm. siirrettävät hydrauliikkajärjestelmät, maansiirtokoneet, jätepakkauskoneet, yleishyödylliset kulkuneuvot ja metsän monitoimikoneet.

Laadukas hydrauliöljy, jolla on erittäin korkea viskositeetti-indeksi. Suojaa laitteita kulumiselta, ruostumiselta, hapettumiselta ja vaahtoamiselta. R & O AW HVI -hydrauliöljyä suositellaan käytettäväksi sekä pienten että suurten paineiden hydraulijärjestelmissä ja raskaan kaluston järjestelmissä, joissa vaaditaan hydrauliöljyltä korkea viskositeetti-indeksi.

Voitelurasvat

Vaseliini, jolla korvaat kaikki ns. erikoisvaseliinit. Monikäyttövaseliini vaativiin voitelukohteisiin, NLGI #2. Erittäin kuumien ja vaativien kohteiden voiteluun, laakereihin, niveliin, tappeihin, murskaimiin, kuljettimiin. Kalsiumsulfonaattipohjainen vaseliini, joka suojaa ja voitelee erinomaisesti myös kosteissa ja märissä olosuhteissa.

Monikäyttövaseliini, käyttö teollisuudessa mm. erityisesti kuumissa olosuhteissa kovillakin kierrosnopeuksilla toimiviin laakereihin. Voitelurasva keskusvoitelujärjestelmiin.

Kuumanpaikanvaseliini, saentimena bentoniittisavi. Suurpaine- (EP) ja kulumisenestolisäaineilla varustettu voitelurasva suojaa erinomaisesti laakereita ja muita raskaasti kuormitettuja, kuumuudelle alttiita osia. Vaseliinin käyttökohteita ovat mm. valssaamot, polttouunit, kuivausuunit ja kaikki erittäin kuumat kohteet.

Monikäyttöinen suurpainerasva. Tämä polyurearasva sopii etenkin vaativiin voiteluolosuhteisiin liuku- ja rullalaakereille, joissa on pitkät rasvanvaihtovälit. Sen lisäaineet eivät sisällä rikki-fosforiyhdisteitä, joten tuote ei syövytä keltaisia metalleja.

Monikäyttöinen vaseliini myös kylmiin olosuhteisiin, NLGI #1. Suurpainevoiteluaine, litiumkompleksirasva. Vaseliini, joka soveltuu erinomaisesti laakerien, nivelten, nivelristikoiden ja tappien voiteluun.

Synteettinen erikoisrasva vaativiin voitelukohteisiin. Triton 220 on polyalfaolefiini(PAO)pohjainen litiumkompleksirasva EP-lisäaineilla varustettuna. Vaseliinin käyttölämpötila-alue on -40 °C – +204 °C.

Synteettinen teollisuusvaseliini, todellinen teollisuuden erikoisrasva. Voitelujärjestelmiin, joissa siirtomatkat voivat olla pitkiäkin ja rasvan tulee liikkua myös kylmässä – perillä voitelukohteessa lämpötila ja paine voivat olla erittäin vaativia. Saippuatyyppi PAO litiumkompleksi.

L-4060

Monikäyttöinen keskusvoitelurasva, NLGI #0. L-4060 on voitelurasva, joka korkean paineenkestonsa ansiosta soveltuu hyvin raskaasti kuormitettuihin kuumiin kohteisiin. Keskusvoitelurasva, joka sopii sekä kesä- että talvikäyttöön.

L-4161

Monikäyttöinen puolijuokseva keskusvoitelurasva, NLGI #1. Soveltuu sekä kesä- että talvikäyttöön Lincoln-järjestelmässä ja kesäkäyttöön Safematic-järjestelmässä. Erinomainen keskusvoitelurasva teollisuuden sisätiloissa tapahtuvaan keskusvoiteluun.

L-9999

Monipuolinen keskusvoitelurasva, NLGI #00. Voitelurasva on kehitetty raskaasti kuormitettuihin, erityisesti kylmissä ulkolämpötiloissa toimiviin keskusvoitelujärjestelmiin. Sopii myös vaihdelaatikoihin, joissa käytetään puolijuoksevaa voitelurasvaa.

Elintarviketeollisuuden synteettinen monikäyttörasva. FM Grease S EP on alumiinikompleksipohjainen voitelurasva, jonka valmistuksessa on käytetty synteettisiä öljyjä (PAO), EP-lisäaineita ja valkoisia kiinteitä voiteluaineita. FM Grease S EP soveltuu laakereiden voiteluun elintarvike-, kosmetiikka- ja lääketeollisuudessa. Voidaan käyttää erittäin korkeissa lämpötiloissa sekä kohteissa, jotka ovat alttiina vedelle ja/tai kovalle rasitukselle. Tuote koostuu täysin terveydelle vaarattomista ainesosista.

Sprayt ja ruosteenestoaineet

Aerosolivaseliini yleisvoiteluun. Monikäyttöinen, huippupaineita kestävä voitelurasva kohteisiin, joihin perinteinen rasvapuristinvoitelu ei sovellu. Aerosolivaseliini on erinomainen ruosteenestoaine, joka sisältää myös huuhtoutumissuojan mm. ketjustoille, vaijereille, avoimille hammaspyörille, kääntökehille, liukupinnoille ja saranoille.

Erikoisöljy teollisuuden vaativiin kohteisiin. Ketjuöljy, käyttökohteita mm. kuljettimien ketjut, trukkien ketjut, saranat, nivelet, erilaisten työkalujen liikkuvat osat.

•  V1, CML

Monikäyttö-öljy, joka irrottaa, puhdistaa ja voitelee. Oivallinen tuote ruostuneiden osien irrotukseen ja puhdistukseen. Suojaa ja voitelee mm. aseet, lukot, saranat ja ketjut. V1 CML poistaa kosteuden aiheuttamia ongelmia sähkölaitteissa ja moottorin sytytysjärjestelmissä. Suojaa auton muovi- ja kumiosia.

BRUNOX® IX 100 on huippuluokan ruosteenestoaine metallisille pinnoille ja laitteille äärimmäisen tehokkaaseen suojaukseen. IX 100 muodostaa ohuen ja vahamaisen kalvon, joka ei haurastu ja suojaa pitkään vaikeissakin olosuhteissa. Täydellinen suojaus ehkäisee korroosiota, jota mm. suolavesi, sumu ja erilaiset sääolosuhteet aiheuttavat. IX 100 on “high-tec” ruosteenestoaine pitkäaikaiseen suojaukseen.

Elintarvikekäyttöön hyväksytyt tuotteet

Meiltä saatavilla elintarvikehyväksyttyjä voitelurasvoja, hydrauliikka- ja vaihteistoöljyjä. Pyydä tarjous!

Elintarviketeollisuuden synteettinen monikäyttörasva. FM Grease S EP on alumiinikompleksipohjainen voitelurasva, jonka valmistuksessa on käytetty synteettisiä öljyjä (PAO), EP-lisäaineita ja valkoisia kiinteitä voiteluaineita. FM Grease S EP soveltuu laakereiden voiteluun elintarvike-, kosmetiikka- ja lääketeollisuudessa. Voidaan käyttää erittäin korkeissa lämpötiloissa sekä kohteissa, jotka ovat alttiina vedelle ja/tai kovalle rasitukselle. Tuote koostuu täysin terveydelle vaarattomista ainesosista.

FG Gear Oil S -tuotteet ovat hajuttomia vaihteistoöljyjä, jotka tehdään täyssynteettisistä nesteistä (PAO). Ne täyttävät vaihteistoöljyiltä vaaditut DIN 51517 mukaiset vaatimukset. FG Gear Oil S -vaihteistoöljyt soveltuvat raskaasti kuormitettujen vaihteistojen ja laakereiden voiteluun elintarvike-, kosmetiikka- ja lääketeollisuudessa. Ne perustuvat täysin fysiologisesti vaarattomiin komponentteihin.

Food Grade Hydraulic Oil on hajuton hydraulineste, joka sisältää valkoisia mineraaliöljyjä. Se täyttää DIN 51524/T2:n mukaiset hydraulinesteiden vaatimukset ja FDA 21 CFR 178.3570 -vaatimukset. FG Hydraulic Oil perustuu täysin fysiologisesti vaarattomiin komponentteihin ja soveltuu hydraulisten järjestelmien voiteluun elintarvike- ja juomateollisuudessa.

Kysy lisätietoja

Ota yhteyttä!