Vaihteistoöljyt

tuote_vaihteisto

Tuotetiedot PDF-tiedostoina:

Manuaalivaihteistoöljyt

Ketju- ja vaihteistoöljy kuumaan käyttöön, API GL-1. Suositellaan käytettäväksi erityisesti korkeissa lämpötiloissa toimivien ketjustojen voiteluun. Ketju- ja vaihteistoöljy, jota käytetään myös vaihdelaatikoissa, joissa öljyn käyttölämpötila nousee erittäin korkeaksi.
Monikäyttöinen synteettinen hypoidivaihteistoöljy, API GL-5. Tämä synteettinen Kendall NS-MP 75W-90 vaihteistoöljy varmistaa voitelukalvon niin kylmissä kuin kuumissa olosuhteissa.
Monikäyttöinen hypoidivaihteistoöljy, API GL-5. Kendall NS-MP 80W-90 soveltuu useimpien manuaalivaihteistojen ja vetopyörästön voiteluun. Vaihteistoöljy myös teollisuuskäyttöön.
Caterpillar TO-4 – luokan voimansiirtoöljy, Allison C-4. Öljy soveltuu myös ns. öljykylpyjarruihin. Hydrauliikkajärjestelmiin ja vaihteistoihin suositellaan Kendall Powershift SAE 10W-öljyä. Vaihteistoihin ja ylivaihteisiin suositellaan Powershift SAE 30 -vaihteistoöljyä. Powershift SAE 50 -tuotetta suositellaan tasauspyörästöihin ja voimansiirtoon.
Täyssynteettinen EP-lisäaineistettu API GL-5 vaihteistoöljy, SAE 75W-90. Vaihteistoöljy etenkin henkilö- ja pakettiautojen vaihteistoihin sekä raskaasti kuormitettuihin akselistoihin. Vaihteistoöljy pitkiin öljynvaihtoväleihin; säilyttää ominaisuutensa vaativissa ja vaihtelevissa olosuhteissa.
Kendall Special Limited-Slip on lukkoperäöljy henkilö- ja pakettiautoille, API GL-5, SAE 80W-90. Laadukas tasauspyörästö-öljy, jossa on öljyliukoista kitkanmuunninta; sopii niin lukkoperiin kuin perinteisille tasauspyörästöille.
Monikäyttöinen täyssynteettinen vaihteisto- ja peräöljy ympärivuotiseen käyttöön, API GL-5, SAE 80W-140 ja 75W-90. Pitkän vaihtovälin (n. 800 000 km) vaihteistoöljy henkilö- ja raskaan kaluston autoille. Kestää ylivertaisesti painetta. Vaihteistoöljy, jolla on on erinomainen vedenerottelukyky; säilyttää voiteluominaisuutensa myös paikoissa, joihin kertyy kondenssivettä.
Monikäyttöinen synteettinen vaihteistoöljy ympärivuotiseen käyttöön, API GL-3, API GL-4, GL-5, SAE 75W-90. Vaihteistoöljy henkilö-, paketti- ja kuorma-autojen käsi- ja hypoidivaihteistoihin. Moneen API-luokkaan soveltuva yleisvaihteistoöljy.
Synteettinen vaihteistoöljy mekaanisiin vaihteistoihin, API GL-4. Myös erittäin pitkille, jopa 300 000 – 500 000 km vaihtoväleille.
Kennoco Hypoid Gear Oil 80W-140 on osasynteettinen voiteluaine raskaan kaluston mekaanisiin vaihteistoihin – tasauspyörästöihin, vaihdelaatikoihin ja muihin vaihteistoihin, joihin suositellaan API GL-5 vaihteistoöljyä.
Moneen API-luokkaan soveltuva vaihteistoöljy. Uusi lisäainemenetelmä tekee mahdolliseksi sen, että TDL vaihteistoöljy sopii API-luokkiin GL-2, GL-3, GL-4 ja GL-5. Vaihteistoöljy mm. Scanian (Scania STO 1:0), Volvon (Volvo 97310) ja Mersun (MB 235.0) manuaalivaihteistoihin.
• TDL ED 75W-90 
TDL ED 75W-90 sopii monipuolisesti henkilöautojen, pakettiautojen ja kuorma-autojen käsikäyttöisiin vaihteistoihin ja hypoiditasauspyörästöihin myös pitkillä öljynvaihtoväleillä.

Automaattivaihteistoöljyt

Kendall Classic ATF–automaattivaihteistoöljyllä on erinomaiset kitkaominaisuudet, joten tuote takaa pehmeän ja tasaisen vaihtamisen. Se antaa tehokkaan voitelusuojan ympärivuotisessa käytössä. Öljyllä on erinomaiset sekä kuuma- että kylmävoiteluominaisuudet. Classic suojaa kulumiselta, ruosteelta ja korroosiolta. Öljy on pitkäikäinen ja ehkäisee tehokkaasti lietteen ja sakan muodostumista.
Kendall® CVT Fluid on täyssynteettinen huippuluokan automaattivaihteistoöljy. Tuote on kehitetty erityisesti henkilöautoille, joissa on CVT (continuously variable transmission) –vaihteisto, jossa teho välitetään kiilahihnavariaattorilla.
Kendall VersaTrans® on synteettinen huippuluokan automaattivaihteistoöljy. VersaTransin edelleen kehitetyt entistä paremmat kitkaominaisuudet takaavat pehmeämmän vaihtamisen. Voiteluaineen ominaisuuksiin kuuluu erinomainen pakkojen tasapaino ja hapettumisen vastustuskyky pitkälle vaihtovälille. VersaTrans luo erinomaisen kulumissuojan.
Kendall VersaTrans® LV ATF on täyssynteettinen huippuluokan automaattivaihteistoöljy. LV viittaa pieneen viskositeettiin. VersaTrans® LV ATF on tarkoitettu käytettäväksi henkilö- ja pakettiautoissa, joissa vaaditaan Ford MERCON LV tai GM DEXRON VI -luokituksen vaihteistoöljyä. Takaa pitkän öljynvaihtovälin ja pehmeän vaihtamisen kaikissa olosuhteissa.
Kennoco ATF DSG on synteettinen monikäyttöinen kaksoiskytkinvaihteiston automaattivaihteistoöljy, joka perustuu korkealaatuisiin synteettisiin perusöljyihin ja optimoituihin lisäaineisiin.
Käyttöturvallisuustiedotteet löytyvät Yhteistyökumppaneille-osiosta. Mikäli et tiedä tai muista sinne tarvittavia tunnuksia, otahan yhteyttä, p. 02 8387 1100.

Kysy lisätietoja

Ota yhteyttä!