Vaihteistoöljyt

tuote_vaihteisto

Tuotetiedot PDF-tiedostoina:

Manuaalivaihteistoöljyt

Ketju- ja vaihteistoöljy kuumaan käyttöön, API GL-1. Suositellaan käytettäväksi erityisesti korkeissa lämpötiloissa toimivien ketjustojen voiteluun. Ketju- ja vaihteistoöljy, jota käytetään myös vaihdelaatikoissa, joissa öljyn käyttölämpötila nousee erittäin korkeaksi.
Monikäyttöinen synteettinen hypoidivaihteistoöljy, API GL-5. Tämä synteettinen Kendall NS-MP 75W-90 vaihteistoöljy varmistaa voitelukalvon niin kylmissä kuin kuumissa olosuhteissa.
Monikäyttöinen hypoidivaihteistoöljy, API GL-5. Kendall NS-MP 80W-90 soveltuu useimpien manuaalivaihteistojen ja vetopyörästön voiteluun. Vaihteistoöljy myös teollisuuskäyttöön.
Caterpillar TO-4 – luokan voimansiirtoöljy, Allison C-4. Öljy soveltuu myös ns. öljykylpyjarruihin. Hydrauliikkajärjestelmiin ja vaihteistoihin suositellaan Kendall Powershift SAE 10W-öljyä. Vaihteistoihin ja ylivaihteisiin suositellaan Powershift SAE 30 -vaihteistoöljyä. Powershift SAE 50 -tuotetta suositellaan tasauspyörästöihin ja voimansiirtoon.
Täyssynteettinen EP-lisäaineistettu API GL-5 vaihteistoöljy, SAE 75W-90. Vaihteistoöljy etenkin henkilö- ja pakettiautojen vaihteistoihin sekä raskaasti kuormitettuihin akselistoihin. Vaihteistoöljy pitkiin öljynvaihtoväleihin; säilyttää ominaisuutensa vaativissa ja vaihtelevissa olosuhteissa.
Kendall Special Limited-Slip on lukkoperäöljy henkilö- ja pakettiautoille, API GL-5, SAE 80W-90. Laadukas tasauspyörästö-öljy, jossa on öljyliukoista kitkanmuunninta; sopii niin lukkoperiin kuin perinteisille tasauspyörästöille.
Monikäyttöinen täyssynteettinen vaihteisto- ja peräöljy ympärivuotiseen käyttöön, API GL-5, SAE 80W-140 ja 75W-90. Pitkän vaihtovälin (n. 800 000 km) vaihteistoöljy henkilö- ja raskaan kaluston autoille. Kestää ylivertaisesti painetta. Vaihteistoöljy, jolla on on erinomainen vedenerottelukyky; säilyttää voiteluominaisuutensa myös paikoissa, joihin kertyy kondenssivettä.
Monikäyttöinen synteettinen vaihteistoöljy ympärivuotiseen käyttöön, API GL-3, API GL-4, GL-5, SAE 75W-90. Vaihteistoöljy henkilö-, paketti- ja kuorma-autojen käsi- ja hypoidivaihteistoihin. Moneen API-luokkaan soveltuva yleisvaihteistoöljy.
Synteettinen vaihteistoöljy mekaanisiin vaihteistoihin, API GL-4. Myös erittäin pitkille, jopa 300 000 – 500 000 km vaihtoväleille.
Kennoco Hypoid Gear Oil 80W-140 on osasynteettinen voiteluaine raskaan kaluston mekaanisiin vaihteistoihin – tasauspyörästöihin, vaihdelaatikoihin ja muihin vaihteistoihin, joihin suositellaan API GL-5 vaihteistoöljyä.
Moneen API-luokkaan soveltuva vaihteistoöljy. Uusi lisäainemenetelmä tekee mahdolliseksi sen, että TDL vaihteistoöljy sopii API-luokkiin GL-2, GL-3, GL-4 ja GL-5. Vaihteistoöljy mm. Scanian (Scania STO 1:0), Volvon (Volvo 97310) ja Mersun (MB 235.0) manuaalivaihteistoihin.
• TDL ED 75W-90 
TDL ED 75W-90 sopii monipuolisesti henkilöautojen, pakettiautojen ja kuorma-autojen käsikäyttöisiin vaihteistoihin ja hypoiditasauspyörästöihin myös pitkillä öljynvaihtoväleillä.

FG Gear Oil S -tuotteet ovat hajuttomia vaihteistoöljyjä, jotka tehdään täyssynteettisistä nesteistä (PAO). Ne täyttävät vaihteistoöljyiltä vaaditut DIN 51517 mukaiset vaatimukset. FG Gear Oil S -vaihteistoöljyt soveltuvat raskaasti kuormitettujen vaihteistojen ja laakereiden voiteluun elintarvike-, kosmetiikka- ja lääketeollisuudessa. Ne perustuvat täysin fysiologisesti vaarattomiin komponentteihin.

Automaattivaihteistoöljyt

Kendall Classic ATF–automaattivaihteistoöljyllä on erinomaiset kitkaominaisuudet, joten tuote takaa pehmeän ja tasaisen vaihtamisen. Se antaa tehokkaan voitelusuojan ympärivuotisessa käytössä. Öljyllä on erinomaiset sekä kuuma- että kylmävoiteluominaisuudet. Classic suojaa kulumiselta, ruosteelta ja korroosiolta. Öljy on pitkäikäinen ja ehkäisee tehokkaasti lietteen ja sakan muodostumista.
Kendall® CVT Fluid on täyssynteettinen huippuluokan automaattivaihteistoöljy. Tuote on kehitetty erityisesti henkilöautoille, joissa on CVT (continuously variable transmission) –vaihteisto, jossa teho välitetään kiilahihnavariaattorilla.
Kendall® SHP 295 ATF on täyssynteettinen raskaan kaluston automaattivaihteistoöljy, joka on suunniteltu kuorma- ja linja-autoille vaativaan käyttöön tai pidennetyille öljynvaihtoväleille. Sen käyttöä suositellaan etenkin silloin, kun vaaditaan virallisen Allison TES 295 OEM‑laatuvaatimuksen täyttävää automaattivaihteistoöljyä.
Kendall VersaTrans® on synteettinen huippuluokan automaattivaihteistoöljy. VersaTransin edelleen kehitetyt entistä paremmat kitkaominaisuudet takaavat pehmeämmän vaihtamisen. Voiteluaineen ominaisuuksiin kuuluu erinomainen pakkojen tasapaino ja hapettumisen vastustuskyky pitkälle vaihtovälille. VersaTrans luo erinomaisen kulumissuojan.

Kendall® VersaTrans CVT Plus on ainutlaatuinen, täyssynteettinen huippuluokan automaattivaihteistoöljy. Käyttökohteita ovat henkilö- ja kuorma-autojen kiilahihna- ja ketjuvetoiset CVT-vaihteistot ja hybridiajoneuvot, joissa on sähköisesti toimiva portaaton automaattivaihteisto (eCVT). Tuotteen käyttökohteita ovat myös perinteiset vaiheittain vaihtuvat automaattivaihteistot ja jatkuvasti muuttuvat automaattivaihteistot sekä täysautomaatit (Steptronic, Tiptronic ja G-Tronic).

Kennoco ATF DSG on synteettinen monikäyttöinen kaksoiskytkinvaihteiston automaattivaihteistoöljy, joka perustuu korkealaatuisiin synteettisiin perusöljyihin ja optimoituihin lisäaineisiin.
Käyttöturvallisuustiedotteet löytyvät Yhteistyökumppaneille-osiosta. Mikäli et tiedä tai muista sinne tarvittavia tunnuksia, otahan yhteyttä, p. 02 8387 1100.

Kysy lisätietoja

Ota yhteyttä!