Voitelurasvat

tuote_vaseliini2Tuotetiedot PDF-tiedostoina:

Monikäyttörasva vaativiin voitelukohteisiin, NLGI #2. Huippuluokan voitelurasva alustanvoiteluun, pyöränlaakereihin. kääntökehiin, palloniveliin, nivelristikoihin, murskaimiin, kuljettimiin, nopeakierroksisiin laakereihin. Kalsiumsulfonaattipohjainen vaseliini, joka suojaa ja voitelee erinomaisesti myös kosteissa ja märissä olosuhteissa.

Monikäyttövaseliini ympärivuotiseen käyttöön, NLGI #2. Litiumkompleksirasva kaikkeen laakerivoiteluun kovillakin kierrosnopeuksilla. Käytetään myös monissa keskusvoitelujärjestelmissä ja teollisuuden vaativissa voitelukohteissa. Voitelurasva voitelee ja suojaa kovillakin pakkasilla, ja toisaalta kestää jaksottaista kuumuutta +260 °C:een saakka.

Elintarviketeollisuuden synteettinen monikäyttörasva. FM Grease S EP on alumiinikompleksipohjainen voitelurasva, jonka valmistuksessa on käytetty synteettisiä öljyjä (PAO), EP-lisäaineita ja valkoisia kiinteitä voiteluaineita. FM Grease S EP soveltuu laakereiden voiteluun elintarvike-, kosmetiikka- ja lääketeollisuudessa. Voidaan käyttää erittäin korkeissa lämpötiloissa sekä kohteissa, jotka ovat alttiina vedelle ja/tai kovalle rasitukselle. Tuote koostuu täysin terveydelle vaarattomista ainesosista.

L-4060

Monikäyttöinen keskusvoitelurasva, NLGI #0. L-4060 on vaseliini, joka korkean paineenkestonsa ansiosta soveltuu hyvin raskaasti kuormitettuihin kuumiin kohteisiin. Keskusvoitelurasva, joka sopii sekä kesä- että talvikäyttöön.

L-4161

Monikäyttöinen puolijuokseva keskusvoitelurasva, NLGI #1. Soveltuu sekä kesä- että talvikäyttöön Lincoln-järjestelmässä ja kesäkäyttöön Safematic-järjestelmässä. Erinomainen keskusvoitelurasva teollisuuden sisätiloissa tapahtuvaan keskusvoiteluun.

L-9999

Monipuolinen keskusvoitelurasva, NLGI #00. Vaseliini on kehitetty raskaasti kuormitettuihin, erityisesti kylmissä ulkolämpötiloissa toimiviin keskusvoitelujärjestelmiin. Sopii myös vaihdelaatikoihin, joissa käytetään puolijuoksevaa voitelurasvaa.

Kuumanpaikanrasva, saentimena bentoniittisavi. Suurpaine- (EP) ja kulumisenestolisäaineilla varustettu voitelurasva suojaa erinomaisesti laakereita ja muita raskaasti kuormitettuja, kuumuudelle alttiita osia. Vaseliinin käyttökohteita ovat mm. valssaamot, polttouunit, kuivausuunit ja kaikki erittäin kuumat kohteet.

Voitelurasva lujaa tarttuvuutta vaativiin kohteisiin, sisältää 3 % molybdeenidisulfidia. Suurpaine- (EP), litiumkompleksirasva, jota suositellaan käytettäväksi etenkin iskuvasaroissa, kuljetuskalustossa, metsätyökoneissa, maansiirtokoneissa, kaivostyökoneissa, rakennustyökoneissa ja murskaimissa.

Monikäyttöinen voitelurasva myös kylmiin olosuhteisiin, NLGI #1. Suurpainevoiteluaine, litiumkompleksirasva. Vaseliini, joka soveltuu erinomaisesti laakerien, nivelten, nivelristikoiden ja tappien voiteluun.

Synteettinen erikoisrasva vaativiin voitelukohteisiin. Multiplex FS 220 on polyalfaolefiini(PAO)pohjainen litiumkompleksirasva EP-lisäaineilla varustettuna. Käyttölämpötila-alue on -40 °C – +204 °C.

Monikäyttöinen suurpainerasva. Tämä polyurearasva sopii etenkin vaativiin voiteluolosuhteisiin liuku- ja rullalaakereille, joissa on pitkät rasvanvaihtovälit. Sen lisäaineet eivät sisällä rikki-fosforiyhdisteitä, joten tuote ei syövytä keltaisia metalleja.

ERIKOISKOHTEET

P66, Cable Lube

Phillips 66® Cable Lube on raskaan kaluston voiteluaine, joka on kehitetty vaijeriköysien ja kaapeleiden voiteluun ja suojaamiseen. Sen valmistuksessa käytetään raakaöljyä ja erityisiä ruosteen- ja korroosionestoaineita sekä haihtuvaa klooritonta liuotinta, jotta tuotetta on helpompi käyttää ilman lämmittämistä. Käyttökohteita: vaijeriköydet ja kaapelit, nosturit, nostokurjet ja ilmakuljetustiet, puunkorjuun ja kaivostoiminnan laitteet, tehdaskalusto, avoimet ja puoliavoimet hammasrattaat ja vetopyörät, johteet ja liukupinnat.

Käyttöturvallisuustiedotteet löytyvät Yhteistyökumppaneille-osiosta. Mikäli et tiedä tai muista sinne tarvittavia tunnuksia, otahan yhteyttä, p. 02 8387 1100.

Kysy lisätietoja

Ota yhteyttä!