Yritys- ja tuoteinfo

Oy Kendall Ab

– laatuvoiteluaineiden maahantuontia jo 40 vuoden ajan 

 

Oy Kendall Ab tuo maahan ja markkinoi Kendall-voiteluaineita, joiden perusöljy pumpataan parhaiden raaka-aineiden lähteillä Yhdysvalloissa.
Voiteluainevalikoima sisältää niin henkilöautojen ja kevyemmän kaluston voiteluaineet kuin raskaskalusto- ja teollisuusvoiteluaineet. Moottoriöljyt, moottoripyöräöljyt ja 2-tahtiöljyt, hydrauliikkaöljyt, vaihteisto- ja automaattivaihteistoöljyt, voitelurasvat ja ruosteenestoaineet –  yhdessä asiakkaan kanssa löydämme parhaat voiteluratkaisut vaativimpiinkin kohteisiin.
Oy Kendall Ab on vuonna 1979 perustettu perheyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Raumalla ja toiminta-alueena on koko Suomi. Asiakkaitamme ovat

 • jälleenmyyjät ja korjaamot, kilpa-autoilijat (henkilöautot ja kevytkalusto)
 • urakoitsijat, kuljetusliikkeet (raskaskalusto)
 • teollisuus

Arvomme ovat asiakaslähtöisyys, luotettavuus – tuotteiden ja toiminnan korkea laatu, rehellisyys ja avoimuus.

 

 

Phillips 66 on kansainvälinen energiayhtiö ja Yhdysvaltojen yhdeksänneksi suurin yritys. Muista kuin valtio-omisteisista öljynjalostamoista Phillips 66 on Yhdysvaltojen toiseksi suurin ja maailman jalostamoista kuudenneksi suurin. Jalostuskapasiteetti on 2,2 miljoonaa barrelia (barreli = 159 l) päivässä.
Yhtiö valmistaa itse Group II:n perusöljyä ja yhteistyössä Group III:n perusöljyä ja on yksi Pohjois-Amerikan suurimpia Group II ja Group III -perusöljyjen markkinoijia.
Yhtiön päämaja sijaitsee Houstonissa Teksasissa. Phillips 66 toimii lähes 70 maassa. Yhtiöllä on noin 14 000 työntekijää. New Yorkin Pörssissä Phillips 66:n löytää nimellä PSX.

 

 

yritysinfo1

Yhtiöllä on kolme päätoimialaa

 • Raakaöljyn jalostus, markkinointi ja kuljetus
 • Maakaasun talteenotto, käsittely ja markkinointi
 • Kemikaalien ja muovien tuotanto ja jakelu, ml. olefiinien ja polyolefiinien valmistus ja markkinointi

Phillips 66 voiteluaineissa

Phillips 66:lla on kaksi voiteluainebrändiä: Kendall ja Phillips 66

Yhtiö vaalii Kendall-brändin yli 130-vuotista laatuimagoa. Kendall-tuotteiden käyttäjät voivat olla varmoja siitä, että saavat markkinoiden parasta laatutuotetta. Tämä on mahdollista suuren omistajayrityksen huipputeknologian ja jatkuvan tuotekehityksen ansiosta.

Lue lisää:  Kendall Motor Oil -brandin ja pakkausten 130-vuotishistoriaa

 

 

Voiteluaineet

Valitse laadukas voiteluaine

Kendall-voiteluaineet ja viestimme laadun luotettavuudesta perustuvat ensiluokkaiseen perusöljyyn, jonka ansiosta koneistoa suojaava voitelurasva ja voiteluaine pystyvät toimimaan luotettavasti.  Tämän periaatteen mukaisesti valmistetut voiteluaineet saavuttavat erinomaisen voitelukyvyn, korkean viskositeetti-indeksin, vahvan kulumissuojan, hapettumisen kestävyyden, korkean paineenkeston ja tarttuvuuden. Näiden tulosten saavuttamiseksi omat öljynjalostamomme ja tutkimuslaboratoriomme tekevät jatkuvaa tuotekehitystä.
Kendall-voiteluaineet säästävät myös ympäristöä. Voiteluaine luo suojattavan osan ympärille vahvan ja kestävän voitelukalvon, joka ansiosta kulumissuoja paranee oleellisesti. Laadukas voiteluaine tekee näin ollen mahdolliseksi entistä pidemmät huoltovälit. Ensiluokkainen voiteluaine mahdollistaa myös voiteluaineiden käyttömäärien vähentämisen. Laadukkaan perusöljyn ansiosta lisäaineiden tarve on huomattavasti vähäisempää, eikä ylimääräisiä lisäaineita näin ollen myöskään vapaudu ympäristöä kuormittamaan.

Kendall-voiteluaineet saavat aikaan merkittävää kustannussäästöä, kun työ-, varaosa- ja korjauskustannukset sekä voiteluaineen käyttömäärät vähenevät ja laitteiden toimintavarmuus paranee.

 

 

KENDALL-VOITELUN ETUJA

 • Kendall-öljy muodostaa vahvan ja kestävän voitelukalvon
 • Vahva kulumissuoja säästää kunnossapitokustannuksia
 • Öljyn kuntotestin, KLAS-analyysipalvelun, avulla voidaan määrittää taloudellisin öljynvaihtoväli

yritysinfo2

Öljyalalla yleisesti käytössä olevasta kustannusten jakautumasta selviää, että voiteluaineiden osuus kokonaiskustannuksista on erittäin pieni, vain n. 1 %. Vaikka voiteluaine olisi ilmainen, säästöä syntyisi noin 1 %. Valitsemalla korkealuokkainen voiteluaine ”halpatuotteen” sijaan, voidaan helposti säästää koko voiteluaineen hinta ja sen lisäksi jää voittoakin.

SÄÄSTÖ perustuu hyvälaatuisen voiteluaineen konetta suojaaviin ominaisuuksiin:

 • Huolto- ja varaosakustannukset pienenevät enemmän kuin voiteluaineen hinta
 • Koneen kuluminen hidastuu merkittävästi
 • Koneen tehokkuus ja käyttövarmuus paranevat
 • Polttoaineen kulutus ja esimerkiksi lämmöt usein laskevat kun taas paineet nousevat
 • Koneen ja omistajan imago paranevat ja näin esim. vuokraus helpottuu
 • Kokonaisvoiteluainemenekki laskee, koska
  • voiteluvälit pitenevät (usein jopa 2,5 kertaiseksi esim. 200 tunnista 500 tuntiin)
  • parafiinirakenteisella öljyllä on tiivisteitä elastisoiva ominaisuus: ulkoiset vuodot vähenevät
  • parafiinirakenteisella öljyllä kyky muodostaa paksumpia voitelukalvoja: sisäiset vuodot vähenevät

 

 

Kysy lisätietoja

Ota yhteyttä!